Finalister U25 2021

Det har varit en annorlunda säsong, som har kantats av utmaningar till följd av Covid-19 och EHV-1. Starten på säsongen sköts upp då Flyinge Indoor 2020 blev tvungna att ställa in sina tävlingar på grund av Corona pandemin. Säsongsstarten gick istället av stapeln under Kungsbacka Grand Prix den 25 – 28 februari men det blev också den enda kvaltävlingen för U25-ryttarna den här säsongen. Den andra kvaltävlingen, som skulle gått under Borås Grand Prix den 18 – 21 mars, ställdes in på grund av tävlingsstoppet som infördes med anledning av det senaste EHV-1 utbrottet.

Det var Andrea Persson och Alice Tapper som lyckades samla ihop flest poäng under säsongens enda kvaltävling. De andra tre ryttarna; Stella Röhlcke, Wilma Marklund och Hedda Wallin, plockades ut av hoppningens landslagsledning i samråd med Lövsta Future Challenge och Gothenburg Horse Show. De fem lovande unga ryttarna skulle ridit den prestigefyllda finalomgången under Gothenburg Horse Show 2021 till helgen. 

Eftersom ryttarna inte får chansen att mötas under finalomgången i Scandinavium har organisationen bakom Lövsta Future Challenge beslutat att ge samtliga ryttare en tävlingspremie på 30 000 kr vardera för deras framgångar under säsongen.